Top speaker huren

Hoge kwaliteit speaker huren?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een speaker voor de basis van uw geluid? Onze topkasten zorgen voor de weergave van het gehele frequentiespectrum. Het verschil tussen de verschillende topkasten is het formaat van de laag frequentie driver die in de speaker zit.

Hoge kwaliteit speakers

Onze top speakers zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen en optredens, waaronder muziekfestivals, theatershows, conferenties en bedrijfsfeesten. Met onze speakers kunt u ervoor zorgen dat uw publiek elk detail van uw presentatie of optreden hoort, zonder storende achtergrondgeluiden. Onze speakers zijn ook uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder digitale versterkers en digitale signal processing, zodat u altijd kunt rekenen op de beste geluidskwaliteit.

Losse topspeakers of complete geluidsinstallatie

De top speakers van Disco-n-Action zijn verkrijgbaar op dag- of weekbasis, zodat u deze kunt huren voor de periode die u nodig hebt. De topkasten zijn individueel te huren, maar u kunt er ook voor kiezen om ze te combineren met een subwoofer en/of mengpaneel. Daarnaast is het mogelijk om complete geluidsinstallaties te huren. Bovendien bieden wij ook after-sales service en ondersteuning, zodat u altijd kunt rekenen op professionele en betrouwbare hulp.