Bruiloft In Corona Tijd

2020, het jaar van jullie bruiloft. Het zou helemaal jullie jaar worden! Het aanzoek was romantisch, de datum gepland, het gemeentehuis, de locatie en het entertainment was geboekt. De kaarten zijn gedrukt, ringen besteld, pak aangemeten, trouwjurk voor de 3e keer gepast. En dan… Het coronavirus steekt de kop op. Ineens is er veel onzekerheid. Wat kan, wat mag, wat is verstandig?

Inmiddels is bekend geworden dat tot 1 juli 2020 groepen tot 30 personen zijn toegestaan, en dat vanaf 1 juli groepen tot 100 personen weer bij elkaar mogen zijn. Mits, ze allemaal anderhalve meter afstand van elkaar nemen. Voor onze Bruiloft Dj’s een schier onmogelijke taak, want ze zijn er juist zo goed in om de dansvloer vol te trekken, om er vervolgens een gigantisch feest van te maken.

Gelukkig hebben we voldoende alternatieven om er samen met jullie toch een super geslaagde dag van te maken!

Livestream

Door de beperking die gesteld wordt aan het aantal personen is het helaas niet altijd mogelijk om iedereen uit te nodigen om bij de ceremonie aanwezig te zijn. Wij hebben de apparatuur en kennis in huis om hier een live registratie van te maken. Via een beveiligde website kun je de gasten, waarvan jij dat graag wil, toch mee laten kijken en genieten van jullie huwelijksvoltrekking! Hebben jullie ook nog een kerkelijke inzegening? Geen probleem. Dan verhuizen we gewoon mee! Op de stroomaansluiting na zijn wij helemaal zelfvoorzienend! Zoals altijd geldt dat jullie mogen bepalen wat wij moeten doen. Leuk he!
De opgenomen stream is desgewenst online terug te zien. Leuk om de volgende dag nog even na te genieten. Uiteraard ontvang je alles wat we hebben opgenomen keurig netjes op een usb stick!

Verlichting

Het grote feest kan niet doorgaan, maar je gaat je feest anders organiseren. Keurig op gepaste afstand wat langer dineren, een gezellig samenzijn, wat gemoedelijker. Een goede sfeer is dan heel belangrijk, en prima door ons te verzorgen. Met verlichting binnen en buiten kunnen wij voor een unieke sfeer zorgen, zodat jullie, en jullie gasten nog steeds een prachtige dag en avond beleven waar nog lang over nagesproken wordt.

Muziek

Uiteraard verzorgen we ook graag de muziek op jullie bruiloft. Ook al is het voor dertig personen, of vanaf één juli tot maximaal honderd personen: de polonaise mag dan misschien wel niet gelopen worden, maar de muziek is wel bepalend voor de sfeer van de avond. Onze bruiloft DJ’s kijken naar jullie publiek, en zorgen voor een perfecte mix tussen jullie wensen en wat jullie gasten willen. Gezellig samenzijn, met optie tot dansen, anderhalf meter uit elkaar!

Andere vormen van entertainment zijn ook mogelijk. Denk aan Singer-Songwriters, een saxofonist, een combo: informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Inrichting en Aankleding


Nu je toch andere plannen gaat maken, is het wellicht ook een idee om te perfectioneren in inrichting en aankleding. Door het grote netwerk dat Disco-n-Action de afgelopen jaren heeft opgebouwd kunnen wij in principe alles voor je regelen. Stoelen, tafels, barren, decoratie… Alles om jullie dag te perfectioneren!

Regio

Voor een fantastisch bruiloftsfeest is geen afstand ons te gek. In principe voeren we dan ook onze werkzaamheden in heel Nederland uit. Onze focus ligt echter op het noorden van het land: De provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Vraag een offerte aan