Geluid huren

Geluid huren voor het perfecte feest óf evenement?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Geluid verhuur voor elke gelegenheid vindt u bij Disco-n-Action. Een goed feest, congres, presentatie of ander evenement wordt compleet met goed geluid. Bij ieder evenement is een passende geluidset van belang. Wij verhuren losse speakers en microfoons tot gehele geluidsinstallaties.

Wij bieden overal een geschikte oplossing, kies hieronder één van de vele mogelijkheden voor het huren van geluid.

In ear monitoring huren

in ear monitoring

Intercom huren

intercom huren

Randapparatuur huren

randapparatuur

Silent disco huren

Silent disco

Sound check

U kent het vast wel, u staat in een congreszaal en uit het niets komt er een nare piep uit de boxen die door heel de zaal heen dendert. Los van het feit dat dit een nare ervaring is voor uw bezoekers, neemt het ook alle aandacht weg van de inhoud van de presentatie. Bezoekers zijn tijdelijk afgeleid en luisteren even niet meer naar uw verhaal. Erg zonde want misschien wilde u net wel iets belangrijk vertellen of de zaal laten ontdooien met een leuke grap.

Bij Disco-n-Action zorgen we ervoor dat u dit niet gaat overkomen. Door onze lange ervaring op het gebied van geluid verhuur zorgen wij ervoor dat er een uitgebreide soundcheck is gedaan.

Spoed geluid huren

Komt er een situatie voor waarbij u snel voorzien moet worden van geluid verhuur? Heeft u spoedt bij het huren van de juiste geluidsinstallaties? Dit is geen enkel probleem. Door ons grote assortiment en brede aanbod hebben we altijd de juiste materialen beschikbaar. Daarnaast hebben wij meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van geluid huren en kunnen we uw spoedklussen uiterst efficiënt en snel voor u regelen.

Geluid verhuur voor een langdurige periode

Heeft u geluid nodig voor een langere periode? Geen enkel probleem, wij hebben altijd een grote voorraad geluidsapparatuur in huis. Vraag naar de mogelijkheden en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Aankleden

Wilt u los van kraakhelder geluid huren voor uw evenement ook graag iets doen aan de aankleding van uw locatie? Bij Disco-n-Action hebben we een breed scala aan artikelen om uw feest of congres tot een waar succes te maken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.