DJ gear huren

Op zoek naar professionele DJ gear voor uw volgende feest of evenement?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Wij beschikken over een grote keuze in DJ gear, van makkelijke set-ups voor beginnende DJ’s tot aan complete systemen voor de gevorderde DJ. Wij leveren enkel de beste materialen! Maak uw feest of evenement compleet door geschikte DJ gear te huren. Geniet van hoge geluidskwaliteit en langdurige prestaties.

Complete DJ set huren

We hebben verschillende complete DJ sets te huur, bestaande uit meerdere losse apparaten. Met het huren van een complete DJ set kunt u gelijk aan de slag! U kunt kiezen uit de verschillende samengestelde sets of zelf een set samenstellen. Wij verhuren onder andere sets met spelers voor USB, CD, SD en zelf vinyl. Onze all-in-one DJ gear pakketten zijn alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest.

Gangbare DJ gear voor bruiloften

Naast DJ gear huren begrijpen wij als geen ander dat het aankleden van uw feest minstens zo belangrijk is. Zo is het plaatsen van een gave DJ booth perfect voor een bruiloft. Ook het toevoegen van lichtletters brengt een compleet nieuwere ervaring mee. Combineer de DJ gear met gave verlichting en creëer een bruiloft die niet snel wordt vergeten.

DJ sets voor een bedrijfsfeest

DJ gear huren voor een bedrijfsfeest maar niet te veel geld kwijt zijn? Wij bieden verschillende DJ sets aan binnen verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder feest een totaalpakket dat aansluit bij uw budget. Voor beginnende DJ’s en voor de ervaren diskjockey. Vraag een offerte aan voor het huren van een DJ set voor uw bedrijfsfeest.