Verlichte dansvloer huren

Op zoek naar een verlichte dansvloer voor jouw feest of evenement?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Maak jouw evenement onvergetelijk. Een verlichte dansvloer is niet alleen de perfecte sfeermaker, het is ook de perfecte uitnodiging voor jouw gasten om de dansvloer te betreden. Een gave manier om jouw gasten binnen no-time aan het dansen te krijgen.

Onze verlichte dansvloeren zijn geschikt voor ieder evenement, van bruiloft tot bedrijfsfeest.

Een originele sfeermaker

Maak jouw feest uniek door het huren van een verlichte dansvloer. In één klap een succes met een originele sfeermaker. Een verlichte dansvloer past natuurlijk niet alleen op een dansfeest, ook voor andere evenementen biedt deze een extra dimensie aan het programma.

Wij helpen je uiteraard op weg voor technische ondersteuning. We leveren en installeren de verlichte dansvloer zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Alle maten verlichte dansvloeren

Een verlichte dansvloer huren kan in verschillende maten. Zo krijg je de perfecte formaat voor jouw feest of evenement. Het is bijvoorbeeld mogelijk een kleine ledvloer te huren voor in de woonkamer, maar ook grote verlichte dansvloeren voor een grote zaal.

Waarom zou je een verlichte dansvloer huren?

Breng jouw feest of evenement naar ’the next level’. Als jij een feest geeft waarbij je de voetjes van de vloer wilt, kan een verlichte dansvloer niet ontbreken. Een goede DJ en de juiste verlichting bepalen de sfeer van jouw feest. Door een verlichte dansvloer te huren trek je jouw gasten als een magneet naar de dansvloer.