Beursverlichting huren

Verlichting huren voor gebruik op beurzen en evenementen?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Beursverlichting is verlichting speciaal ontworpen hiervoor. Het is vaak een combinatie van verschillende soorten verlichting als spots, panelen en LED-verlichting die samen zorgen voor een goede verlichting. Het doel van beursverlichting is om een goede en aantrekkelijke verlichting te schijnen op de producten en/of diensten die worden presenteert.

Professionele beursverlichting

Op zoek naar verlichting voor een beurs? Het is verstandig om te kiezen voor professionele beursverlichting. Hiermee zorg je er voor dat jouw producten en/of diensten het beste tot hun recht komen en dat jouw beursstand er aantrekkelijk en professioneel uitziet.

Beursverlichting kun je huren in verschillende soorten. Zo maak je de keuze tussen de type verlichting en de sets, afhankelijk van de grootte en het doel van je beursstand. Zo kies je bijvoorbeeld voor een compacte verlichting set als je een kleinere ruimte hebt, of juist een uitgebreide set met verschillende verlichting als je een grote beursstand hebt.

Wat is stand alone beursverlichting?

Stand-alone beursverlichting is zelfvoorzienend en niet afhankelijk van een externe stroomvoorziening. Wat dat wilt zeggen is dat je de verlichting kunt plaatsen op een plek waar geen stopcontact in de buurt is, zonder dat je hier extra kabels of adapters nodig hebt.

Stand-alone beursverlichting wordt vaak gebruikt in situaties waar het lastig is om stroomvoorzieningen te regelen. In gebouwen met weinig stopcontacten of op buitenbeurzen zie je dit type beursverlichting erg vaak.

De verlichting is voorzien van een batterij of andere vorm van oplaadbare energie zodat je de verlichting gemakkelijk kunt aan- en uitzetten zonder dat je hiervoor een stekker in het stopcontact hoeft te steken. Stand-alone beursverlichting huren is dus een handige en flexibele optie als je op zoek bent naar beursverlichting.