DJ booth huren

Ieder feest of evenement heeft licht en geluid nodig, maar wat als we dit combineren?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Een gave DJ booth huren is de perfecte combinatie van licht geluid voor uw feest. Dit DJ meubel is te huren als eyecatcher van uw feest of juist als rustige sfeermaker op de dansvloer. Met een ruim assortiment aan DJ booths vindt u een DJ meubel die bij uw evenement past.

Eyecatcher DJ booth huren

Moet uw DJ booth aanwezig zijn op de dansvloer? Mag de DJ in het licht worden gezet op uw bruiloft? Onze DJ booths zijn een ware eyecatcher voor uw feest. Met de gave lichteffecten en LED panelen vangt u de aandacht. Er zijn standaard ingestelde lichtprogramma’s en een muziek modus, waarbij het DJ meubel meegaat met de muziek.

Combineer de DJ booth met extra LED schermen en creëer een heus spektakel!

Ovale LED booth huren

Een populaire en stijlvolle DJ booth is de Ovale LED booth. Deze booth is voorzien van ingebouwde LED verlichting en computer besturing met standaard programma’s die de kleur doen verwisselen. Bijkomend zijn er pilaren beschikbaar die bij het meubel kunnen worden geplaatst voor een nog gavere ambiance. De ovale LED booth en de lichtgevende LOVE letters zijn de perfecte combinatie voor uw bruiloft!

Multifunctionele DJ booth

Onze DJ booths kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u gebruik maken van het DJ meubel voor een bruiloft, maar ook voor productpresentaties of modeshows zijn de booths geschikt. We kunnen de meubels en bijbehoren aanpassen aan uw specifieke eisen inclusief verstelbare verlichting en geluidsisolatie.