Mengpaneel huren

Een mengpaneel huren?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Bij Disco-n-Action bieden wij complete verhuur van mengpanelen aan voor een evenement of feest. Met een mengpaneel kunt u verschillende geluidsstromen mengen, dempen of tijdelijk uitzetten. Erg handig wanneer u voor een congres of show meerdere sprekers heeft.

Mixer-set huren

Onze standaard mixer-set bevat alles wat u nodig heeft om uw geluidssysteem te beheren. Met een gemakkelijk en overzichtelijke bediening schakelt u gemakkelijk van geluidskanalen. Deze mixer-set of mengpaneel is uitgerust met professionele geluidskaarten en microfoontoegangen, perfect voor kleinere evenementen.

Verschil tussen digitaal en analoog mengpaneel

Zowel een digitaal als analoog mengpaneel mixt geluidssignalen. Dit is handig bij een evenement met meerdere sprekers of bij live muziek. Een mengpaneel of mixer kan ook worden gebruikt voor het optimaal laten klinken van een spreker in bijzijn van muziek. Veel mengpanelen zijn erg flexibel en zijn voor meerdere doelen in te zetten, maar zo zijn er ook speficieke DJ-mixers of mengpanelen.

Bij digitale mixers worden de signalen digitaal gemixt en is het mogelijk om ingebouwde effecten toe te voegen en op te slaan. Zo kunt u met een digitaal mengpaneel eenvoudig bepaalde ‘scenes’ afspelen om het gewenste geluid te krijgen. Ook zit er een verschil in de bediening.

Professionele mengpanelen huren

Voor grotere evenementen is het mogelijk een mengpaneel te huren met extra toevoegingen. Deze professionele mixer-sets zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en beschikken over geavanceerde effecten met een verhoogde controle over het geluid. Deze mengpanelen zijn ook geschikt voor onder andere theaterproducties, modeshows en congressen.

Onze professionele mengpanelen zijn naar uw specifieke wensen aan te passen.

Hoge kwaliteit mixers

Onze hoge kwaliteit mixersets en mengpanelen zijn geschikt voor ieder evenement of feest. Neem contact op voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden die voor u van toepassing zijn.