Live Stream

Stream uw event live

Disco-n-Action heeft de techniek in huis om uw E-vent, gebeurtenis, bijeenkomst, vergadering, jubileum, begrafenis, bruiloft, ceremonie te voorzien van een professionele stabiele live-stream.

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Vanuit iedere plaats in Nederland kunnen wij een mooie uitzending maken, die over de hele wereld te zien is! De livestream kunnen wij bij u op locatie verzorgen. Op een stroomaansluiting na zijn wij in principe helemaal zelf voorzienend.

Onze livestreams zijn te zien met of zonder wachtwoord. Wanneer u ervoor kiest om uw live uitzending te beveiligen met een wachtwoord, dan ontvangt u die van ons. U zorgt zelf voor de verspreiding van het wachtwoord. Wij kunnen de livestream op één van onze digitale platforms verzorgen. Echter, wanneer u de stream liever op uw eigen website uitgezonden ziet, zullen wij ervoor zorgen dat u de embed code ontvangt om dit mogelijk te maken.

Omdat wij het beste voor onze klanten willen, werken wij met een betaalde streamserver. Daarmee kunnen wij een super kwaliteit stream garanderen, zonder reclame of apps die geïnstalleerd moeten worden. Heeft u een eigen platform, dan kunnen wij ook moeiteloos daar naar toe streamen.

De stream is te zien op tablets, mobiele telefoons, smart TV’s, laptops en desktops. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de opname achteraf terug te zien.

Digitale Platforms

Voor het uitzenden van de livestreams hebben wij een aantal simpele, maar doeltreffende platforms ontwikkeld. Hierdoor is het voor de kijker het meest simpel om de live stream te bekijken! Uitvaarten zenden wij uit op Gedenkstream.nl Bruiloften en bruiloft ceremonies zijn te zien op Bruiloftstream.nl Voor het live uitzenden van de schoolmusical kan u terecht op Musicalstream.nl En diploma uitreikingen worden uitgezonden op: Uitreikingstream.nl

BumaStemra

In veel gevallen zal er muziek te horen zijn op de Live Stream. Voor uitzendingen die plaatsvinden via onze internetsites hebben wij een licentie afgesloten bij de BumaStemra.
Wanneer u wilt uitzenden via uw eigen website geldt deze licentie niet. U zult deze dan zelf moeten aanvragen. Wij kunnen dat uiteraard voor u verzorgen.
BumaStemra heeft afspraken gemaakt met Youtube, Twitch, Facebook en Instagram voor het uitzenden van muziek op deze platforms. Hierdoor wordt uw stream vaak voorzien van reclame. Er zijn echter geen afspraken gemaakt betreffende de masterrechten op de gebruikte muziek tijdens de Live stream. Daarom gebeurt het regelmatig dat wanneer een van de platforms die muziek detecteert, de Livestream wordt stop gezet.
Door te streamen via onze server heeft u daar geen last van.