Drive in show

Als je de muziek tijdens jouw feest door Disco-n-Action laat verzorgen, weet je zeker dat de DJ avondvullend draait, geen pauzes zal inlassen, en dat jouw gasten hun ingediende verzoekjes zullen horen!

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Dit alles in een prima ambiance, want wij maken natuurlijk gebruik van professionele apparatuur! Wij adviseren u dan ook graag, om uw feest nog mooier, leuker, spannender, maar vooral: geslaagder te maken!

Themafeesten, voor als het net even anders moet

Vaak horen wij achteraf van onze opdrachtgevers wat de waarde is geweest van een Themafeest. “het ijs was direct gebroken”, “doordat iedereen verkleed was, konden onze gasten helemaal uit hun dak gaan” “Het zag er zo gezellig uit. Je herkende de zaal niet weer terug”

Bij themafeesten is de entourage van groot belang. Het aankleden van de ruimte in de stijl van het thema levert een grote bijdrage aan de feestvreugde!

Onze themafeesten

Eigen ideeën?

Mocht je zelf ideeën hebben over een leuk thema, neem dan gerust contact op. Wij denken graag met u mee.

Wij kunnen themafeesten van groot tot klein aanbieden. Dit is afhankelijk van de locatie waar het feest gaat plaats vinden. Daarnaast is het beschikbare budget ook niet onbelangrijk.

Organiseer je een feest voor een vereniging? Neem contact op en informeer dan naar de speciale mogelijkheden!

Contact opnemen