All 90’s

De jaren 90. Een tijd waarin de jeugd alles deed om flippo’s te bemachtigen, Steven Spielberg Jurassic Parc produceerde, de Nikes, Levi’s 501 de Aussies en Cavello’s niet uit het straatbeeld weg te denken waren, en het internet voor iedereen toegankelijk werd. Ook was dit het decennium waarin de Reality shows als Big Brother werden geïntroduceerd, kwamen de eerste soaps op de buis, en leerde iedereen Sms’en.

Ook de muziek maakte een geweldige ontwikkeling door. De dj’s bepaalden voor een groot deel de hitlijsten, en Nederland toonde zich voor het eerst een groot exportland van internationale hits. Noem de namen 2unlimited, 2brothers on the 4th floor, Charly Lownoise & Mental Theo, en Paul Elstak, en je denkt terug aan de jaren 90. Maar ook namen als Nirvana, Des’ree, Kriss Kross, Wet Wet Wet, Dr. Alban en Snap stralen puur jaren 90 uit.

Wij hebben een speciale show samengesteld, die de jaren 90 doen herleven! Een avond lang jaren 90 muziek, en jaren 90 hoogtepunten in beeld op de meegeleverde schermen.