Licht huren

Bij Disco-n-Action kunt u terecht voor het huren van alle soorten licht. Onze verlichting is van hoge kwaliteit en zeer energiezuinig, wat bijdraagt aan een beter milieu. Of u nu op zoek bent naar binnen- of buitenverlichting wij hebben het in huis!

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Creëer de perfecte sfeer voor uw evenement of feest. Onze verlichting beschikt over dimmers met afstandsbediening om het licht feller of zachter te zetten en van kleur te laten veranderen. Persoonlijk geïnstalleerd. Ook op locaties zonder aanwezige stroom. Met onze draadloze verlichting kunnen wij overal waar u wilt een geschikte oplossing bieden.

Flexibel, creatief en persoonlijk

Profiteer van onze flexibele en persoonlijke aanpak bij het huren van licht. Samen met u maken we uw feest of evenement geslaagd. We zorgen voor de beste apparatuur en het mooiste licht. Ons team bestaat uit professionals die meer dan 20 jaar ervaring hebben in het verzorgen van de juiste belichting en sfeer voor verschillende evenementen. Wij bieden maatwerk voor elk feest en iedere gelegenheid.

De gaafste binnenverlichting

Uw feest of evenement van binnenverlichting voorzien? Bij Disco-n-Action huurt u gemakkelijk de beste lichtinstallaties en lichtbronnen die u nodig heeft. Een populaire binnenverlichting is de verlichte dansvloer, een geweldige manier om uw gasten op de dansvloer te krijgen en te houden! Naast flitsende lichten heeft u ook de mogelijk tot het huren van onder andere sfeerverlichting en theaterverlichting. Ook voor de professionals en bedrijven bieden we geschikte verlichting te huur. Onze studioverlichting is perfect voor het maken van professionele video’s en foto’s.

Buiten verlichting

Licht huren voor een gezellig feest bij u thuis in de tuin, een dorpsfeest, een feestje bij de voetbal of misschien wel een bruiloft? Dat vraagt om gezellige sfeerverlichting. Disco n Action heeft een breed scala aan buitenverlichting op voorraad. Zo hebben we vele soorten prikkabels die variëren tussen de 10 en 25 meter. Tevens kunt u zelf de kleur en het ritme van deze lampen instellen. Wilt u de verlichting graag laten mee dansen op de muziek? Geen probleem, ook deze optie wordt bij onze prikkabels geleverd.

Geen zin in een kleurexplosie bij u in de tuin? Dit is geen enkel probleem, wij verhuren ook warme led verlichting. Denk hierbij aan een led snoer met warm wit licht in de vorm van grote bollen.

Licht verhuur

Compleet pakket licht huren

Geeft u binnenkort een feest en zoekt u hierbij sfeervolle verlichting? Aarzel dan niet en neem contact op met Disco n Action. Wij zullen bij u langskomen en samen met u de opties doornemen. Heeft u hier geen tijd voor of heeft u geen idee welke verlichting past bij uw locatie? Geen probleem, wij zullen een mooi arrangement voor u samenstellen.

Licht huren voor iedere gelegenheid

Of u nu een trouwfeest wilt organiseren, een vergadering of expositie: bij ons kunt u terecht voor de juiste verlichting. Wij bieden kwaliteit en maatwerk, precies wat u nodig heeft voor uw gelegenheid. Zowel voor kleine als grote evenementen bieden wij geschikte lichtoplossingen aan.

Zo bieden wij theaterverlichting voor uw toneelstuk of expositie. Onze theaterverlichting bestaat uit spots, fresnels en PAR-lampen om de beste belichting voor uw evenement te creëren.

Huur licht in combinatie met geluid of beeld

Naast het huren van verlichting, bieden wij ook geluidsapparatuur, karaoke en bruiloft DJ’s aan. Hierdoor kunt u profiteren van een compleet pakket om uw feest of evenement te laten slagen. Wij zorgen er voor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.