Licht huren

Vroeger was led verlichting flets en heel erg lelijk, gelukkig heeft de tijd niet stilgestaan en heeft led verlichting een ware opmars gemaakt. Led verlichting heeft momenteel alleen maar voordelen. Zoals u weet is het energiezuinig maar wat wij nog belangrijker vinden is dat u met één lamp al over alle kleuren beschikt. Al de led verlichting die wij verhuren beschikken over dimmers. Daarnaast wordt veel van onze led verlichting geleverd met een afstandsbediening, zodat u zelf de kleur kunt aanpassen en een fijne sfeer kunt neerzetten.

Bent u op een locatie waar geen stroom aanwezig is en zoekt u hier passende verlichting bij? Met onze draadloze verlichting kunnen wij overal waar u wilt een geschikte oplossing bieden.

Buiten verlichting

Zoekt u licht verhuur voor een gezellig feest bij u thuis in de tuin, een dorpsfeest, een feestje bij de voetbal of misschien wel een bruiloft? Dat vraagt om gezellige sfeerverlichting. Disco n Action heeft een breed scala aan buitenverlichting op voorraad. Zo hebben we vele soorten prikkabels die variëren tussen de 10 en 25 meter. Tevens kunt u zelf de kleur en het ritme van deze lampen instellen. Wilt u de verlichting graag laten mee dansen op de muziek? Geen probleem, ook deze optie wordt bij onze prikkabels geleverd.

Geen zin in een kleurexplosie bij u in de tuin? Dit is geen enkel probleem, wij verhuren ook warme led verlichting. Denk hierbij aan een led snoer met warm wit licht in de vorm van grote bollen.

Licht verhuur

Compleet pakket

Geeft u binnenkort een feest en zoekt u hierbij sfeervolle verlichting? Aarzel dan niet en neem contact op met Disco n Action. Wij zullen bij u langskomen en samen met u de opties doornemen. Heeft u hier geen tijd voor of heeft u geen idee welke verlichting past bij uw locatie? Geen probleem, wij zullen een mooi arrangement voor u samenstellen.