Moving head huren

Jouw feest of evenement naar een hoger niveau brengen? Huur één van onze geweldige moving heads!

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Onze moving heads zijn van hoge kwaliteit en produceren prachtige kleuren en effecten. Of het nu gaat om een trouwfeest, jubileum, voetbalfeest of zelfs een zakelijk evenement, een moving head maakt het een onvergetelijke ervaring.

Bovendien zorgen wij voor professionele technici die ervoor zorgen dat de moving heads op een juiste en veilige manier worden geïnstalleerd en bediend. Dus als je op zoek bent naar een verassingselement voor jouw feest of evenement, huur dan vandaag nog een moving head.

Kan een moving head ook gebruikt worden als het regent?

Of een moving head ook gebruikt kan worden terwijl het regent hangt af van het type moving head dat je hebt. Sommige moving heads zijn speciaal ontworden voor gebruik in regenachtige omstandigheden en zijn daarom waterbestendig. Andere moving heads zijn echter niet waterbestendig en kunnen schade oplopen in de regen.

Het is daarom belangrijk om te controleren of het type moving head dat je wilt gebruiken geschikt is voor jouw feest. Laat je adviseren door onze verhuurdienst en kom erachter welke moving head voor jou het meeste geschikt is.

Professionele moving head huren

Op zoek naar professionele moving head verhuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment van hoogwaardige moving heads die aan alle veiligheidseisen voldoen.

Onze professionele technici zorgen ervoor dat de moving heads op juiste en veilige manier worden geïnstalleerd en bediend. Zo weet jij zeker dat ze een geweldige toevoeging zullen zijn aan jouw feest.

Kies uit een breed scala aan kleuren en effecten en creëer de perfecte ambiance op jouw feest of evenement.

Neem vandaag nog contact op met onze verhuurdienst om de mogelijkheden door te nemen.