Microfoon huren

Op zoek naar een microfoon?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Disco-n-Action is gespecialiseerd in de verhuur van licht en geluid. Of u nu een microfoon huurt voor een conferentie, concert of bedrijfsbijeenkomst, bij ons vindt u de juiste microfoon voor de gelegenheid. U kunt een losse microfoon huren of complete geluidinstallaties huren.

Microfoon set huren

Een complete ‘standaard’ microfoon set huren is alles wat u nodig heeft voor kleinere evenementen en bijeenkomsten. Het systeem van de microfoon is eenvoudig te bedienen en is uitgerust met de benodigde geluidskaarten en toegangspoorten. Hiermee kunt u de microfoon gemakkelijk aansluiten op een geluidsinstallatie of speaker.

Microfoon voor grotere evenementen

Voor grotere evenementen raden wij de professionele microfoon set aan. Deze set is uitgerust met de nieuwste technologieën en de beste geluidskwaliteit. Hierdoor klinkt het geluid uit de microfoon perfect en heeft u de optimale controle over het geluid. Bij grotere producties of feesten is het aan te raden een professionele microfoon set te huren.

Draadloze microfoon huren

Behoefte aan vrijheid van beweging op het podium? Huur een draadloze microfoon. Met een draadloze microfoon houdt u gemakkelijk een presentatie op een podium waarbij u dingen op het scherm aanwijst. U hoeft geen rekening te houden met het microfoonkoord en kunt flexibel gebruik maken van de ruimte. Onze draadloze microfoons zijn ook te huur als set, neem contact op voor de mogelijkheden.

Microfoon huren voor muziekoptredens

DJ’s, feest DJ’s, bruiloft DJ’s of andere artiesten hebben een microfoon nodig. Zoekt u een microfoon voor muziekoptredens? Disco-n-Action verhuurt kwaliteit microfoons, ook voor muziekoptredens. De microfoon systemen zijn aan te passen voor verscheidene besturingssystemen zodat de microfoon gemakkelijk kan worden gecombineerd met muziek.

Kwaliteit microfoons inclusief installatiehulp

Wij voorzien onze klanten van de hoogste kwaliteit microfoons om de beste ervaring te leveren. De microfoon sets zijn beschikbaar tegen redelijke prijzen en kunnen worden geleverd en geïnstalleerd door ons team van technici.

Contact

Heeft u vragen over Disco-n-Action?
of wilt u uitgebreidere informatie over onze diensten?
Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact