Bluetooth speaker huren

Geslaagd feestje neerzetten? Met een bluetooth speaker kunt u altijd to-go uw muziek meenemen. Ideaal voor een strandfeestje of heerlijk in de tuin.

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Met kwalitatieve full-range bluetooth speakers speelt u muziek af waar u maar bent. Entertain de bezoekers vanaf uw telefoon of tablet, ideaal voor een huisfeest of on-the-go. De gemakkelijkste oplossing voor het afspelen van geluid.

Bluetooth speaker aansluiten

Er zijn meerdere opties om met de bluetooth speaker te verbinden. Zo zit er op de achterkant van de speaker opties voor bekabelde aansluitingen, maar is het ook mogelijk om met bluetooth verbinding te maken. Met een druk op de bluetooth-knop begint de speaker te zoeken naar beschikbare apparaten. Klik de box aan op uw telefoon of tablet en het geluid kan beginnen.

De sfeermaker van ieder feest

Bij een gezellig feest hoort natuurlijk goede muziek. Een bluetooth speaker huren bij Disco-n-Action is de perfecte oplossing. Zorg voor een overweldigend geluid op uw feestje en bedien de speaker draadloos.

Draadloze speakers huren

Bluetooth speaker huren voor locaties zonder stroomvoorziening? Bijvoorbeeld op een dakterras of on-the-go? Dat is geen probleem voor de draadloze speakers van Disco-n-Action. De bluetooth speakers hebben een lange actieduur, waardoor een directe stroomverbinding niet nodig is.

Bluetooth speaker voor karaoke

Naast draadloze speakers verhuurt Disco-n-Action ook draadloze microfoons. Ideaal voor een gezellige avond karaoke. Wij voorzien onze klanten van de hoogste kwaliteit beeld & geluid oplossingen om de beste ervaring te leveren. Onze speakers en microfoons zijn beschikbaar tegen redelijke prijzen en kunnen worden geleverd en geïnstalleerd door ons team van technici.