Feestverlichting huren

Op zoek naar professionele feestverlichting om uw feest of evenement compleet te maken?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Bij Disco-n-Action kunt u feestverlichting huren, precies wat u zoekt. Wij bieden een ruime keuze aan verlichting in alle verschillende soorten en maten.

Of u nu een klein feest of groot evenement organiseert, wij verhuren allerlei feestverlichting van kleurrijke spots tot indrukwekkende lichtorgels. Laat uw gasten genieten van prachtige feestverlichting.

Neem contact op voor een bijpassende offerte op maat.

Alle feestverlichting al in huis?

Bent u op zoek naar andere spullen om je feest nog meer sfeer en gezelligheid te geven? Bij Disco-n-Action kunt u feestverlichting huren en alles wat met feesten en evenementen te maken heeft. Kijk op onze website of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dansvloer: Een lichtgevende dansvloer maakt jouw feest helemaal compleet en zorgt dat uw gasten helemaal in de dansstemming komen.

Fotobooth: Leuke herinneringen creëren op je feest? Een fotobooth is de perfecte manier om herinneringen op te slaan en dient als entertainment voor uw gasten.

Geluidstechniek: De muziek is essentieel voor ieder feest. Met professionele geluidstechniek zorg je ervoor dat de gasten de hele avond kunnen genieten van hun favoriete muziek.

Verwarming: Een feest organiseren in de koudere maanden? Het is geen gek idee om verwarming te huren voor het feest of evenement. Ook kunnen de gasten comfortabel buiten zitten zonder last te hebben van de kou.

Tafels en stoelen: Ook meubilair zoals tafels en stoelen kun je huren zodat iedereen een fijne zitplek heeft.