Lichtsturing huren

Voor het huren van professionele lichtsturing apparatuur ben je bij Disco-n-Action aan het juiste adres.

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Lichtsturing huren zorgt ervoor dat jouw show een stuk mooier wordt. Veel automatisch gestuurde lichteffecten presteren goed van zichzelf, maar sommige verlichting ziet er mooier uit door het juiste lichtsturing apparatuur. Ook stel je met lichtsturing huren gemakkelijk een programma in voor jouw verlichting. Verlichting zoals o.a. lasers, stroboscopen en moving heads kun je voorafgaand aan jouw feest of evenement instellen met lichtsturing.

Gemakkelijk te bedienen lichtsturing

De lichtsturing systemen die wij aanbieden zijn erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Uiteraard krijg je bij het huren van onze lichtsturing de benodigde uitleg en hulp bij installatie. Zo heeft verlicht dat niet voorzien is van DMX een DMX dimmerpack of switchpack nodig om te kunnen worden gedimd. Verschillende soorten verlichting heeft andere aansturingsmogelijkheden waaronder vaak ook digitale aansturing. Zo bedien je jouw verlichting gemakkelijk met software op je laptop. Voor vragen over lichtsturing huren kun je altijd bij ons terecht, neem contact op.

Laser besturing huren

Lasers met een ILDA aansluiting zijn geschikt voor zeer gebruiksvriendelijke sturingssoftware. Deze software kan gemakkelijk op een laptop worden geïnstalleerd. Met deze laser lichtbesturing is het mogelijk om figuren of patronen te ontwerpen en deze te projecteren. Lees meer over lasers huren.

Hulp bij lichtsturing huren

Wij helpen je jouw feest compleet maken door compleet te leveren in te installeren. We hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van verlichting en bijbehorende lichtsturing. Of het nu gaat om een klein evenement of een groot feest, we leggen je graag uit hoe de lichtsturing werkt zodat jij jouw perfecte feest kunt organiseren.