Speakers huren

De beste speakers huren voor je feest of evenement?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Bij Disco-n-Action vindt u een breed scala aan speakers voor elke gelegenheid. Van kleine vergaderingen tot grote evenementen en bruiloften. Huur goede en heldere speakers, los of complete speakersets. Onze professionals helpen bij de levering en installatie van uw gehuurde speakers zodat u snel kunt genieten van de beste audio kwaliteit voor uw evenement.

Verschillende speakers huren

Ieder feest of evenement heeft behoefte aan andere geluidsinstallaties. Voor een congres zal er bijvoorbeeld een andere speaker nodig zijn dan bij een feest. Onze collectie speakers bestaat uit verschillende soorten en maten speakers waaronder subwoofers, line array speakers, top speakers en bluetooth speakers.

Installatie van gehuurde speakers

Naast het verschaffen van de benodigde apparatuur en speakers helpt Disco-n-Action bij het vervoer en de installatie van de gehuurde speakers. Onze technici staan voor u klaar voor technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat het evenement soepel verloopt. Zo kunt u zich richten op het evenement zelf en bent u gegarandeerd van prachtig geluid.

Ook handig bij het huren van speakers

Naast de verhuur van speakers kunt u ook bij Disco-n-Action terecht voor het huren van complete geluidsets inclusief versterkers, mengtafels en microfoons. We gaan graag met u in overleg om te bespreken wat u nodig heeft voor uw evenement.

Speakers op maat huren

Kom vandaag nog in contact en laat u informeren over onze verhuur van speakers en hoe wij u kunnen helpen met het geluidssysteem voor uw evenement. Wij staan voor u klaar om op maat geleverde speakers te verhuren.