Blinder & Stroboscoop huren

Op zoek naar een blinder en/of stroboscoop voor jouw feest of evenement?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Disco-n-Action is de partij om je daar bij te helpen. Met een blinder en stroboscoop creëer je de gaafste effecten. Of het nu gaat om een buurtfeest, disco of ander evenement, met een blinder en stroboscoop maak je er een onvergetelijke avond van.

Blinder huren

In één keer de gehele zaal verlichten? Met een blinder kan het! Een stage blinder wordt vaak gebruikt tijdens een hoogtepunt om een zaal of podium in één keer te verlichten. Hiermee leg je nog eens extra nadruk op het hoogtepunt. Zo’n stage blinder kan ook vanaf afstand bediend worden.

Stroboscoop huren

Op zoek naar een gave illusie? Een stroboscoop geeft met een hoge frequentie hele korte lichtflitsen waardoor het lijkt alsof een object kort wordt stilgezet. Het effect ontstaat doordat het object slechts voor een korte tijd te zien is. Het menselijke oogt kan het object niet zien wanneer het licht uit staat (tijdens het flitsen) waardoor de illusie van stilstand ontstaat.

Verschillende blinders en stroboscopen

Sommige blinders en stroboscopen zijn geschikt voor kleinere feesten en andere juist voor grotere zalen en podia. Om de juiste verlichting te vinden die bij jouw feest past komen we graag met je in gesprek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.