Theaterverlichting huren

Op zoek naar verlichting voor theatervoorspellingen of voor podiumkunsten? Theaterverlichting is speciaal ontworpen voor het gebruik in theaters en podia. Het bestaat vaak uit een combinatie van verschillende soorten verlichting zoals theaterspots, parren, LED en lichteffecten. Deze verlichting samen zorgt voor een goede verlichting en aantrekkelijk beeld van wat er op het podium plaatsvindt.

Professionele theaterverlichting huren

Als je op zoek bent naar verlichting voor een theaterproductie o.i.d. is het verstandig om te kiezen voor professionele theaterverlichting. Hiermee zorg je ervoor dat acteurs en performers goed zichtbaar zijn en het publiek optimaal kan genieten van de voorstelling.

Bij het huren van theaterverlichting kun je kiezen uit een ruim aanbod verlichting en sets afhankelijk van het doel voor ogen. Zo kies je voor kleine ruimtes een compacte verlichtingsset en juist voor grotere podia/voorstellingen een uitgebreide set.

Met de uitgebreide theaterverlichting set kun je goed experimenteren met licht- en kleureffecten. Kom in contact om de mogelijkheden door te nemen.

Theaterspot huren

Een afzonderlijke lichtbron toevoegen aan jouw show of voorstelling? Met een theaterspot verlicht je gemakkelijk acteurs of andere performers op jouw podium. De theaterspot is voorzien van een afzonderlijke lichtbron zoals gloeilamp of LED in een beweegbare kop, waarmee het licht kan worden gericht op een specifiek gedeelte van het podium. Hiermee laat je het publiek focussen op datgene wat je extra belicht.