Lichteffecten huren

Op zoek naar de perfecte lichteffecten voor een feest of evenement? Disco-n-Action is de partij om je daar bij te helpen. We bieden allerlei soorten lichteffecten te huur aan.

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Van spiegelbollen en blacklights tot lasers om jouw feest compleet te maken. De juiste verlichting is een smaakmaker en zorgt voor de perfecte sfeer op ieder feest.

Of het nu gaat om een zakelijk evenement of trouwfeest, met mooie lichteffecten maak je er een onvergetelijke avond van. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van lichteffecten huren.

Hoe werkt het huren van lichteffecten bij Disco-n-Action?

Om onze lichteffecten te huren kun je contact opnemen via onze website of ons bellen op (0595) 79 50 42 . We gaan graag met je in gesprek om te bespreken welke verlichting het beste bij jouw feest past en hoeveel dit gaat kosten.

Vervolgens wordt de gehuurde verlichting gereserveerd en verzorgen wij de levering en installatie op de dag van het feest.

Na het feest komen wij zelf de verlichting weer bij je ophalen, zo hoef je je geen zorgen te maken over de transport en installatie van de verlichting.