Geluidsinstallatie huren

Op zoek naar professionele geluidsinstallaties?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Disco-n-Action is de perfecte plek voor het huren van geluidsinstallaties, of u nu geluid nodig heeft voor een presentatie, congres of festival. Kies voor losse apparatuur of huur een geheel geluidsinstallatie pakket, de keuze is aan u. We komen graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en advies te geven over de benodigde geluidsinstallatie.

Geluidsinstallatie voor uw evenement

Ieder feest of evenement heeft een bijpassende geluidsinstallatie nodig. Voor groot publiek raden we een compleet PA-systeem aan, terwijl onze speakers en versterkers ook geschikt zijn voor kleinere evenementen. Het huren van de juiste geluidsinstallatie zal een grote rol spelen in het succes van uw evenement. Bij Disco-n-Action huurt u o.a. complete PA-systemen, speakers, microfoons en versterkers.

Geluidsinstallatie op maat huren

Op zoek naar op maat gemaakte geluidsinstallaties? Ieder evenement is uniek, daarom bieden wij altijd op maat gemaakte geluidsinstallaties aan. Daarnaast helpen we bij de installatie en technische ondersteuning van het gehuurde apparatuur. Geluidsinstallaties huren voor uw behoeften is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Onze geluidsinstallaties zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden.

Geluidsinstallatie huren zonder extra versterkers

Het is mogelijk een geluidsinstallatie te huren zonder extra versterkers nodig te zijn. Deze geluidsspeakers zijn actief, wat betekent dat de versterkers in de luidsprekers zijn ingebouwd. Ideaal voor een gemakkelijke plug & play geluidsinstallatie! Benieuwd welke geluidsinstallatie het beste geschikt is voor uw gelegenheid? We denken graag met u mee.