Monitorset huren

Een monitor set nodig voor een optreden?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Disco-n-action verhuurt verschillende monitorsets aan bedrijven en particulieren. Wij bieden een breed scala aan monitorsets voor elke situatie en behoefte. Een monitorset is een geluidsvoorziening die artiesten meenemen naar een optreden, maar kunnen ook toegepast worden voor een conferentie of trainingssessie.

Helder geluid voor de artiest

Monitor set huren? Als artiest of spreker hoort u uw eigen geluid perfect met een monitorset. Tijdens een optreden of performance staan de geluidsinstallaties naar het publiek gericht en hoort de spreker of artiest enkel de basdreunen. Door een monitorset te plaatsen lost u dit probleem op. Deze set wordt op het podium, richting de artiest geplaatst. Door een monitorset te installeren op het podium zorgt u er dus voor dat de artiest het geproduceerde geluid helder kan horen.

Eenvoudig en snelle installatie

Onze monitorsets zijn gemakkelijk in gebruik en snel op te zetten. U hoeft alleen de monitoren op de standaard te bevestigen en ze aan te sluiten op uw computer of andere apparatuur. Onze monitorsets worden geleverd met alle benodigde kabels en adapters, zodat u ze direct kunt gebruiken. Onze technische medewerkers zijn altijd beschikbaar om u te helpen bij het installeren van uw monitorset en het oplossen van eventuele problemen.

U kunt zelf kiezen voor verhuur op dag- of weekbasis, zodat u de monitorset kunt huren voor een korte of langere periode. Onze prijzen zijn inclusief levering en installatie op locatie. Bovendien bieden wij ook after-sales service en ondersteuning, zodat u altijd kunt rekenen op professionele en betrouwbare hulp.

Ook handig bij het huren van een monitorset

Om uw optreden compleet te maken kunt u naast het huren van de geschikte monitor set, ook de beste microfoons huren bij Disco-n-Action. We gaan graag met u in overleg om te bespreken wat u nodig heeft voor uw performance.