Line array set huren

Line array set nodig voor uw evenement?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Op zoek naar een grote geluidsset die geschikt is voor concerten, festivals en andere grote evenementen? De line array set is perfect om grote zalen van goed geluid te voorzien. De line array boxen kunnen ook op elkaar worden gemonteerd op een statief, voor kleinere ruimtes.

Hoe werkt line array geluid?

Line array systemen zijn lange kolommen van identieke luidsprekers die verticaal boven elkaar opgehangen worden. Dit ophangen heeft ‘gevlogen’ of ‘vliegen’. Als er geen ruimte is om het geluidssysteem op te hangen, dan worden ze op een statief gestapeld en noemen we dit ‘stacken’. In beide gevallen krijgen de speakers de iconische curve om het beste geluid af te spelen.

Complete geluidsdekking

De line array luidsprekers worden hangend/vliegend geplaatst (in de vorm van een banaan), waardoor ze het publiek precies dekkend bereiken en de verschillende luidsprekers elkaar niet overlappen. Hierdoor kunnen grote zalen of openlucht evenementen goed profiteren van het bereik van de line array sets. Met computerprogramma’s kan worden berekend hoe de line array speakers gepositioneerd moeten staan.

De voordelen van line arrays

Line arrays kunt u nauwkeurig richten. Door de kleine horizontale spreidingshoek, kan het geluid grote afstanden afleggen. Het geluid is precies af te stellen zodat de omgeving minder last van het geluid heeft. Ook overlapt het geluid niet waardoor er een zuivere klank ontstaat. Line array speaker sets nemen weinig ruimte in beslag en omdat ze vaak vliegen, is het podium beter te zien. Wanneer u een line array set huurt bij Disco-n-Action wordt deze geleverd en geïnstalleerd door ons team van technici.

Maak uw performance compleet:

Naast het huren van Line array sets, kunt u bij Disco-n-Action terecht voor al uw beeld- en geluid behoeftes. Maak uw podium performance compleet met: