Subwoofer huren

Een subwoofer nodig voor uw feest of evenement?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Een subwoofer huren voor uw evenement doet u bij Disco-n-Action. Onze kwaliteit subwoofers zijn ideaal voor feesten, bruiloften, presentaties en andere evenementen. Onze subwoofers laten de allerlaagste frequentiegebieden van uw geluid horen. Meer weten over de verschillende subwoofers en eigenschappen? Neem gerust contact op met onze professionals.

Wat doet een subwoofer?

Een subwoofer is een speciaal ontworpen luidspreker om de allerlaagste bastonen van muziek of geluid weer te geven. Het werkt dus iets anders dan andere luidsprekers binnen een geluidsinstallatie. Het is niet altijd nodig een subwoofer op te nemen in uw geluidsopstelling. Soms kunnen meerdere luidsprekers voldoende lage tonen afspelen om toch aan uw wensen te voldoen. Voor het beste geluid en de mooiste klanken is het aan te raden wel een subwoofer te huren.

Hoe werkt een subwoofer?

De meeste moderne subwoofers zijn actief, wat betekent dat deze een geïntegreerde versterker hebben die extra vermogen biedt. Hierdoor kan de subwoofer de allerlaagste frequenties goed afspelen. Een subwoofer werkt, doordat deze veel lucht verplaatst. Lage tonen en bassen zijn grote geluidsgolven die enkel geproduceerd kunnen worden met een grotere driver. De tonen eisen niet enkel een grote driver, ook is er veel vermogen nodig. Om dit geluid optimaal te kunnen produceren is het sterk aan te raden hier een specifieke kast voor in te schakelen, de subwoofer.

Voordelen van een subwoofer huren

Een subwoofer huren voor het afspelen van uw lage tonen biedt enkele voordelen:

  • Verbeterd geluidsbeeld
  • Diepere, krachtigere bas
  • Meer meeslepende luisterervaring
  • Verminderde vermoeidheid van de oren

Een gehuurde subwoofer installeren

De installatie van een subwoofer is relatief eenvoudig. De subwoofer moet verbonden worden met een receiver of versterker en de luidsprekerkabels. Vervolgens plaats je de subwoofer op de gewenste plaats in uw ruimte. Toch te lastig? Geen probleem. bij Disco-n-Action verzorgen we de installatie van uw gehuurde geluidssystemen.