Lichtset huren

Op zoek naar een betaalbare en eenvoudige lichtset voor uw evenement? Dan bent u bij Disco-n-Action aan het juiste adres. Onze lichtsets zijn scherp geprijsd en zijn een geweldige manier om sfeer te creëren op bijvoorbeeld een buurtfeest, bruiloft of ander evenement.

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Hoe werkt het huren van een lichtset bij Disco-n-Action?

Het huren van een lichtset is erg eenvoudig. U kunt direct contact opnemen, telefonisch of via ons contactformulier of het volgende stappenplan volgen:

  1. Zoek de gewenste installatie, apparatuur of toepassing op onze website.
  2. Vul bij de betreffende installatie, apparatuur of toepassing het contactformulier in. U komt in contact om de complete mogelijkheden door te nemen. Inclusief advies van onze kenners.
  3. Maak een afspraak om de lichtset te laten bezorgen of op te halen wanneer u dit uitkomt.
  4. Wij installeren de lichtset op locatie en delen de instructies voor gebruik. Neem de tijd om de lichtset uit te proberen.
  5. Gebruik de lichtset op uw evenement en geniet van uw feest!

Uiteraard wordt u door ons begeleid bij de installatie van uw lichtset, zodat u weet hoe het apparatuur werkt en u niet voor verassingen komt te staan. Het is belangrijk om te onthouden dat het huren van een lichtset vaak een bepaald bedrag van tevoren vereist en dat je verantwoordelijk bent voor de lichtset tijdens de huurperiode.

Gemakkelijk een lichtset huren?

Bij Disco-n-Action huurt u gemakkelijk een lichtset voor ieder evenement. We nemen uw wensen gezamenlijk door waardoor u precies de lichtset huurt die past bij uw feest of evenement. Door onze jarenlange ervaring weten wij alles op het gebied van licht, geluid en video. Daarnaast hoeft u de lichtset niet zelf te installeren! Onze technici helpen u bij het plaatsen van de lichtset op locatie.

Lichtset voor ieder evenement

Ieder type evenement profiteert van de kwaliteit van onze lichtsets. Of u nu een klein feestje thuis wilt organiseren of een groots evenement in een zaal, onze lichtsets zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Huur bijvoorbeeld een lichtset voor een bruiloft, buurtfeest of theater.

Betaalbare lichtset huren

Onze lichtsets zijn zeer betaalbaar, dus hoeft u zich geen zorgen te maken over het breken van uw budget. Bovendien bieden we flexibele huurmogelijkheden, zodat u precies kunt kiezen wat voor u werkt. Onze lichtsets worden geleverd inclusief installatie, wel zo makkelijk!

Onze soorten licht:

Lichtset naar wens

Als u op zoek bent naar een lichtset om uw feest tot een knalfuif te toveren, neem dan gerust contact met ons op om de wensen af te stemmen. U ziet gelijk wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag de perfecte lichtset te vinden voor uw feest of evenement. Laat het feest maar beginnen! Ook is het mogelijk om uw lichtset te combineren met de juiste geluidsinstallatie.