Vacature Allround DJ

Disco-n-Action Middelstum is op zoek naar allround DJ’s om ons team te versterken! Wij verzorgen Bruiloften, Bedrijfsfeesten, Dorpsfeesten en Thema Drive In Shows. Wij zetten de DJ’s uit ons bestand in bij onze compleet verzorgde DJ shows. Wij verwachten niet dat je exclusief beschikbaar bent voor Disco-n-Action. Hoe meer opdrachtgevers je hebt, hoe beter, want we willen graag zeer ervaren mensen! Onze voorkeur gaat dan ook uit naar bij de KVK ingeschreven Deejays. Ben je niet KVK ingeschreven? Ook geen probleem. Dan verlonen we via een Payroll bureau! Ben je maar beperkt beschikbaar? Geen probleem. Stel je voor dat we net dat ene gaatje in je agenda kunnen opvullen? Super toch!

Wat ga je doen?

Een paar dagen van te voren ontvang je van ons een overzicht van hoe de opdrachtgever het feest ziet. Welke muziek vinden ze geweldig, wat willen ze absoluut niet? Zijn er nog bijzonderheden? Daarna neem je nog even telefonisch contact op met de opdrachtgever. Om jezelf even voor te stellen, en om nog eenmaal door te nemen of alles klopt!

Op de locatie aangekomen staat de show al voor je opgebouwd, voorzien van apparatuur waarvan jij hebt aangegeven wat je nodig hebt. Beschik je zelf over apparatuur waarmee je wil draaien? Dat is voor ons geen probleem, dan passen we dat gewoon in!

Als allround DJ bij Disco-n-Action Middelstum ben je verantwoordelijk voor het draaien van muziek op verschillende festiviteiten. Je weet als geen ander hoe je het publiek kunt vermaken en de sfeer erin kunt krijgen. Daarnaast ben je flexibel, communicatief vaardig en beschik je over een positieve en energieke uitstraling.

Wat wij zoeken:
– Minimaal 5 jaar ervaring als allround DJ
– Brede muziekkennis en in staat om diverse genres te mixen
– Goede presentatie- en communicatievaardigheden
– Flexibel inzetbaar, zeker in de avonden en weekenden
– Klant-, en Service gericht. Onze klanten, maar ook de locaties waar wij de feesten verzorgen staan centraal

Wat wij bieden:
– Een uitdagende en afwisselende baan als allround DJ. Geen feest is hetzelfde
– Werken in een gezellig en professioneel team
– Mogelijkheid tot het uitbreiden van je netwerk en jezelf te ontwikkelen als professioneel DJ
– Een vlotte uitbetaling van jouw factuur, of salaris!

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons team versterken? Stuur dan een korte mail naar info@disco-n-action.nl Vermeld in de mail in ieder geval je Naam, Contactgegevens, Ervaring en Gage.