DJ huwelijksfeest

Een feestje maken met een huwelijks DJ van Disco-n-Action, klinkt jullie dat als muziek in de oren? Een huwelijksfeest is niet zomaar een feest. Er mag nog lang nagepraat worden over jullie huwelijksfeest en deze dag mag niet zomaar vergeten worden. Daarom werkt Disco-n-Action al 17 jaar met alleen de beste bruiloft Dj’s. Onze huwelijksfeest dj’s zorgen ervoor dat de hele zaal op zijn kop gezet wordt en dat iedereen helemaal los gaat op de dansvloer. Wij draaien geen “standaard” muziek maar gaan met jullie in gesprek om jullie muzieksmaak en wensen te bespreken. Vinden jullie alleen een dj huwelijksfeest niet voldoende én mag er van jullie iets meer spektakel op het podium? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Wij werken al jaren nauw samen met de beste saxofonisten om jullie huwelijksfeest nog meer spektakel te bieden!

Dj huwelijksfeest prijs

Jullie willen een fantastisch feest geven voor de perfecte afsluiter van een prachtige dag.  Natuurlijk begrijpen wij dat de kosten van een trouwfeest al behoorlijk duur kan zijn. Bij Disco-n-Action kan je al voordelig een dj voor een trouwfeest reserveren. De prijzen zijn afhankelijk van jullie wensen. Wij zullen een prijs maken op maat zodat deze volledig aansluit bij uw wensen! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en voorwaarden aan ons door te geven. Na een kort gesprek kunnen we jullie een offerte aanbieden op maat.

Neem contact op

Verzorging van A tot Z

Bij een goed feest hoort natuurlijk een prachtige aankleding, schitterende verlichting én misschien wel een verlichte dansvloer?

Los van het aanbieden van de beste DJ huwelijksfeest kleden wij jullie ruimte ook graag aan. Wij hebben verschillende feestartikelen om de feestruimte helemaal compleet te maken. Wij bieden het complete plaatje aan, van verlichte DJ Booth tot een bellenblaasmachine en alles wat daar tussenin valt. Wilt u graag weten wat wij zoal aanbieden om jullie feest helemaal compleet te maken? Neem gerust contact met ons op!

Waar wilt u het feest organiseren?

Voor een prachtig huwelijksfeest is geen afstand ons te gek. Wij zijn landelijk in te zetten en zorgen ervoor dat jullie een prachtig huwelijksfeest krijgen. Om jullie het perfecte feest te geven komen wij altijd eerst bij u thuis langs. Wij willen jullie graag eerst leren kennen, alleen dan kunnen wij jullie het perfecte huwelijksfeest bieden. In dit kennismakingsgesprek zullen we bespreken wat jullie van ons verwachten, van welke muziek jullie houden en welke aankleding hierbij aansluit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Vraag een offerte aan