Karaoke huren

Karaoke zingen blijft een leuke bezigheid! Gezellig met familie, vrienden, in het café, bij de sportvereniging, op de zaak, met een personeelsfeest, studentenfeest, of waar dan ook.

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan
Met de Karaoke set van Disco-n-Action wordt het je ook wel heel makkelijk gemaakt! Geen gedoe meer met dvd’s, maar zoals het anno 2024 hoort: nummer opzoeken en naar je eigen playlist slepen. Wil je zingen?  Jouw playlistje aanklikken, karaokenummer starten, en zingen maar!

Ook voor onze karaoke sets gebruiken wij A-merk producten, zodat alles goed klinkt. Tenminste… Afhankelijk van uw zangkwaliteiten natuurlijk…

Gratis levering én opbouw!

Bij Disco-n-Action kun je karaoke huren zonder gedoe! In een straal rond 30 kilometer rond de stad Groningen leveren wij Karaokede uitrusting werkend af! We bouwen op, en nemen de tijd om u wegwijs te maken met ons systeem. Dit doen wij kosteloos! Moeten wij de karaokeset op meer dan dertig kilometer van de stad Groningen afleveren? Geen probleem. Dat doen wij graag. Informeer naar de meerkosten die daar aan verbonden zijn. Moet de karaoke set bij een trap omhoog getild worden? Zou u ons dat bij het invullen van het contactformulier ook even willen laten weten? Vul vrijblijvend ons contactformulier in. Dan maken we een offerte op maat!

Speciale muzikale wensen? Geef ze aan ons door, dan kunnen wij ze toevoegen aan onze afspeellijsten!

Download hier de lijst met nummers die in ons karaoke systeem staan!

(Let op: de lijst met karaokenummers die hieronder staan, is niet altijd actueel. We voeren soms meerdere keren per week een update door in ons karaoke systeem. Onderstaand bestand wordt in ieder geval minder vaak ge update, maar dan heeft u in ieder geval een idee)

Karaoke Songboek op Artiest

Karaoke huren Groningen, Friesland of Drenthe?

Wil jij een keer karaoke huren Groningen, Drenthe of Friesland en heb je zin om thuis samen met je vrienden uit je dak te gaan? Een keer niet naar de karaoke bar Groningen maar gewoon karaoke thuis? Karaoke thuis is echt een leuke bezigheid en je kan lekker gek doen met je vrienden zonder dat onbekenden jullie gek staan aan te kijken. Disco-n-Action zorgt ervoor dat jullie gelijk kunnen beginnen, wij leveren de karaoke set start klaar af. Karaoke thuis is natuurlijk niet compleet zonder je eigen classic nummertjes. Je kunt altijd verzoeknummers aan ons door sturen, dan zorgen wij ervoor dat ze in de lijst staan. Heb je genoeg aan onze standaard playlist? Geen probleem, dit regelen wij graag voor je. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je buren inlichten, wij zorgen voor de rest!

Extra opties

Als je dan toch gezellig bij elkaar zit, is wat extra sfeerverlichting ook nog niet zo’n gek idee! Graag creëren wij voor jullie middels mooie verlichting een gezellige, extra feestelijke sfeer! Je zou de avond ook kunnen laten presenteren door een DJ/Entertainer, die er een complete show van maakt, en ook nog eens een gezellig muziekje draait, wanneer jullie de keeltjes smeren!

Karaoke Pakketten

Karaoke Basis

1 Karaokeset (± 1800 titels)
1 mixer
2 microfoons

(deze sluiten wij aan op uw eigen beeld en geluidsinstallatie)

€ 129,00

Karaoke en Beeld

1 Karaokeset (± 1800 titels)
1 mixer
2 microfoons
1 55 inch Led TV Scherm op statief

(U heeft zelf een een geluidsset (speakers/boxen), waarop wij de mixer aansluiten voor het geluid)

€ 169,00

Karaoke en geluid

1 Karaokeset (± 1800 titels)
1 mixer
2 microfoons
1 Geluidsset

(U heeft zelf een TV/Beamer/Scherm. Hierop sluiten wij de karaokeset middels een HDMI kabel aan. Het geluid gaat over onze geluidsinstallatie )

€ 169,00

Karaoke Compleet

1 Karaokeset (± 1800 titels)
1 mixer
2 microfoons
1 55 inch Led TV Scherm op statief
1 Geluidsset

(nu heeft u geen eigen spullen nodig)

€ 199,00

Karaoke Completer

1 Karaokeset (± 1800 titels)
1 mixer
2 microfoons
2 55 inch Led TV Schermen op statief
1 Geluidsset

(Geweldig voor een grotere ruimte)

€ 239,00

Geïnteresseerd in een van de karaoke verhuur pakketten? Vraag dan een offerte aan!

Karaoke Contact Formulier
Is de feestlocatie zonder trap bereikbaar? (Niet Verplicht)
reCAPTCHA