Karaoke

Het blijft een leuke bezigheid! Gezellig met familie, vrienden, in het café, bij de sportvereniging, op de zaak, met een personeelsfeest, studentenfeest, of waar dan ook: Karaoke zingen!

Met de Karaoke set van Disco-n-Action wordt het je ook wel heel makkelijk gemaakt! Geen gedoe meer met dvd’s, maar zoals het anno 2019 hoort: nummer opzoeken en naar je eigen playlist slepen. Wil je zingen?  Jouw playlistje aanklikken, nummer starten, en zingen maar!

Ook voor onze karaoke sets gebruiken wij A-merk producten, zodat alles goed klinkt. Tenminste… Afhankelijk van uw zangkwaliteiten natuurlijk…

Bij Disco-n-Action kun je karaoke huren zonder gedoe! In een straal rond 40 kilometer rond Groningen leveren wij Karaokede uitrusting werkend af! We bouwen op, en nemen de tijd om u wegwijs te maken met ons systeem. Dit doen wij kosteloos! Moeten wij de gehuurde set verder wegbrengen? Geen probleem. Vul vrijblijvend ons contactformulier in. Dan maken we een op maat gemaakte offerte!

Speciale muzikale wensen? Geef ze aan ons door, dan kunnen wij ze toevoegen aan onze afspeellijsten!

Download hieronder de lijst van nummers die in ons karaoke systeem staan!

(Let op: de lijst met karaokenummers die hieronder staan, is niet altijd actueel. We voeren soms meerdere keren per week een update door in ons karaoke systeem. Onderstaand bestand wordt in ieder geval minder vaak ge update, maar dan heeft u in ieder geval een idee)

Karaoke Songboek op Artiest

Karaoke huren Groningen

Wil jij een keer karaoke huren Groningen? Woon je in of dichtbij Groningen en heb je zin om thuis samen met je vrienden uit je dak te gaan? Een keer niet naar de karaoke bar Groningen maar gewoon karaoke thuis. Karaoke thuis is echt een leuke bezigheid en je kan lekker gek doen met je vrienden zonder dat onbekenden jullie gek staan aan te kijken. Disco-n-Action zorgt ervoor dat jullie gelijk kunnen beginnen, wij leveren de karaoke set start klaar af. Karaoke thuis is natuurlijk niet compleet zonder je eigen classic nummertjes. Je kunt altijd nummers naar ons door sturen, dan zorgen wij ervoor dat ze in de lijst staan. Heb je liever een standaard playlist? Geen probleem, dit regelen wij graag voor je. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je buren inlichten, wij zorgen voor de rest!

Extra opties

Als je dan toch gezellig bij elkaar zit, is wat extra sfeerverlichting ook nog niet zo’n gek idee! Graag creëren wij voor jullie middels mooie verlichting een gezellige, extra feestelijke sfeer! Je zou de avond ook kunnen laten presenteren door een DJ/Entertainer, die er een complete show van maakt, en ook nog eens een gezellig muziekje draait, wanneer jullie de keeltjes smeren!

Karaoke Pakketten

Karaoke Basis

1 Karaokeset (± 1200 titels)
1 mixer
2 microfoons

(om op uw eigen beeld en geluidsinstallatie aan te sluiten)

€ 99,00

Karaoke en Beeld

1 Karaokeset (± 1200 titels)
1 mixer
2 microfoons
1 Led scherm op statief

(om op uw eigen geluidsset aan te sluiten)

€ 139,00

Karaoke en geluid

1 Karaokeset (± 1200 titels)
1 mixer
2 microfoons
1 Geluidsset

(om op uw eigen TV, beamer of scherm aan te sluiten)

€ 139,00

Karaoke Compleet

1 Karaokeset (± 1200 titels)
1 mixer
2 microfoons
1 Led scherm op statief
1 Geluidsset

(nu heeft u geen eigen spullen nodig)

€ 169,00

Karaoke Completer

1 Karaokeset (± 1200 titels)
1 mixer
2 microfoons
2 Led schermen op statief
1 Geluidsset

(Geweldig voor een grotere ruimte)

€ 209,00

Geïnteresseerd in een van de karaoke pakketten? Vraag dan een offerte aan!

Vraag een offerte aan