Bruiloft DJ

Gaan jullie binnenkort trouwen en bent u opzoek naar een bruiloft DJ?

Profiteer van gratis levering én plaatsing in én rondom Groningen. Bel voor de mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Wij verzorgen al ruim 22 jaar Bruiloften, feesten en partijen. Dit is onze passie en doen dit daarom ook met veel enthousiasme en plezier. Uw wensen staan altijd centraal en door onze flexibiliteit en ervaring weten we van elke bruiloft een succes te maken.

Zoekt u een Bruiloft DJ om uw gasten en uzelf een onvergetelijke avond te bezorgen? Dan bent u bij Disco-n-Action aan het juiste adres. Wij verzorgen jaarlijks vele bruiloften en wij werken samen met een vaste groep allround bruiloft DJ’s. Zo zorgen wij ervoor dat onze bruiloftshows altijd verzorgd worden door een Bruiloft DJ die past bij uw bruiloft.

Onze DJ’s maken van elke bruiloft een knallend feest in combinatie met een toffe show.

Wilt u meer dan alleen een DJ? Geen enkel probleem. Wij hebben verschillende opties om onze standaard bruiloftshows aan te vullen. Saxofonisten, party fotografen, Love Letters, Vuurwerkfonteinen, extra verlichting. We hebben het allemaal in huis.

Onze Bruiloft DJ maakt van elke bruiloft een feestje. Onze bruiloft DJ’s draaien maximaal 80 bruiloften per jaar. Dit doen we bewust, zo kunnen we aan iedere bruiloft een persoonlijke tint geven. Tevens blijft de kwaliteit zo het hoogst, precies zoals u mag verwachten van Disco-n-Action.

Voorgesprek

Jullie trouwdag draait om jullie en wij willen samen met jullie de trouwdag feestelijk afsluiten. Daarom komen we altijd bij u thuis langs om uw wensen en behoeften te bespreken. We willen jullie graag beter willen kennen, zodat we duidelijk hebben hoe jullie het trouwfeest voor u zien.

Alles onder één dak

Alles is tot in de puntjes geregeld, er is een mooie locatie, de catering is geregeld, de gasten zijn uitgenodigd, de ringen worden voor de laatste keer opgepoetst en de Bruiloft DJ staat te popelen om die avond voor jullie te draaien. Maar er mist nog iets, de puntjes op de i. De decoratie. Disco-n-Action verzorgt graag een compleet pakket en hier hoort ook prachtige aankleding bij.

Kleed de locatie bijvoorbeeld aan met een:

Love Letters                                                                   

Bruiloft DJ

 

 

 

 

 

 

 

Saxofonist en Bruiloft DJ

 Bruiloft DJ

 

 

 

 

De saxofonisten waar wij mee samenwerken spelen mee met de muziek die onze bruiloft dj draait. Immers, wij draaien de muziek, zoals het bruidspaar dat graag wil.

Het zijn muzikanten pur sang, die door hun podiumervaring gewend zijn om voor publiek te spelen. Ze zijn enthousiast, en hebben van hun grote passie hun beroep gemaakt: Saxofoon spelen!

Onze saxofonisten zijn de hele avond aanwezig om jullie en jullie gasten te vermaken.

Landelijk

Wisten jullie trouwens dat de Bruiloft DJ’s van Disco-n-action het hele land doorreizen? Voor een fantastisch bruiloftsfeest is geen afstand ons te gek. In principe voeren we dan ook onze werkzaamheden in heel Nederland uit. Onze focus ligt echter op Groningen, Friesland en Drenthe. Maar neem gerust contact met ons op wanneer jullie niet uit het Noorden van het land komen, maar toch gebruik wil maken van de diensten en service van Disco-n-Action! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Collega in de Spotlight

Wij hebben de afgelopen jaren een enorm netwerk opgebouwd waarmee wij jullie nog beter van dienst kunnen zijn! Hadden jullie bijvoorbeeld al gedacht aan een origineel trouwbedankje of huwelijkscadeau met naam kijk dan eens bij Borduur Kado

Vraag een offerte aan