Bruiloft DJ

Zoekt u een Bruiloft Dj? Wij verzorgen al ruim 17 jaar feesten en partijen. Dit is onze passie en doen dit daarom ook met veel enthousiasme en plezier. U staat altijd centraal en door onze flexibiliteit en ervaring weten we van elke bruiloft een succes te maken.

Zoekt u een Bruiloft DJ om uw gasten en uzelf een onvergetelijke avond te bezorgen? Dan bent u bij Disco-n-Action aan het juiste adres. Wij verzorgen jaarlijks vele bruiloften en wij werken samen met een breed scala aan DJ’s, zo kunnen wij altijd een Bruiloft DJ vinden die past bij uw bruiloft.

Onze DJ’s maken van elke bruiloft een knallend feest met aansluitend een toffe show.

Vindt u een DJ op uw feest niet voldoende? Geen enkel probleem, wij werken samen met de beste saxofonisten. Wij draaien de muziek, zoals het bruidspaar dat graag wil en de saxofonist speelt mee met de plaatjes om die lekkere sfeer mee te brengen.

Onze Bruiloft DJ maakt van elke bruiloft een feestje. Onze bruiloft DJ’s draaien maximaal 80 bruiloften per jaar. Dit doen we bewust, zo kunnen we aan iedere bruiloft een persoonlijke tint geven. Tevens blijft de kwaliteit zo het hoogst, zoals u gewend bent van Disco-n-Action.

Voorgesprek

Deze dag draait om Jullie en alleen om Jullie en wij willen hier samen met u een onvergetelijke dag van maken. Daarom komen we altijd bij u thuis langs om uw wensen en behoeften te bespreken. We willen jullie graag beter willen kennen, zodat we duidelijk hebben hoe we deze speciale dag gaan indelen.

Alles onder één dak

Alles is tot in de puntjes geregeld, er is een mooie locatie, de catering is geregeld, de gasten zijn uitgenodigd, de ringen worden voor de laatste keer opgepoetst en de Bruiloft DJ staat te popelen om die avond voor jullie te draaien. Maar er mist nog iets, de puntjes op de i. De decoratie. Disco-n-Action verzorgt graag een compleet pakket en hier hoort ook prachtige aankleding bij.

Kleed de locatie bijvoorbeeld aan met een:

  • Verlichte dansvloer
  • Bellenblaasmachine
  • Feestartikelen
  • Extra verlichting (Draadloos)
  • Sfeervolle lampen
  • LOVE letters
  • Beeldschermen om sfeervolle foto’s te laten zien
  • Vuurwerk Fontein!

Love Letters                                                                   

Bruiloft DJ

 

 

 

 

 

 

 

Saxofonist en Bruiloft DJ

 Bruiloft DJ

 

 

 

 

De saxofonisten waar wij mee samenwerken spelen mee met de muziek die onze bruiloft dj draait. Immers, wij draaien de muziek, zoals het bruidspaar dat graag wil.

Het zijn muzikanten pur sang, die door hun podiumervaring gewend zijn om voor publiek te spelen. Ze zijn enthousiast, en hebben van hun grote passie hun beroep gemaakt: Saxofoon spelen!

Onze saxofonisten zijn de hele avond aanwezig om jullie en jullie gasten te vermaken.

Landelijk

Wist u trouwens dat Disco-n-Action landelijk opereert? Voor een fantastisch bruiloftsfeest is geen afstand ons te gek. In principe voeren we dan ook onze werkzaamheden in heel Nederland uit. Onze focus ligt echter op het Noorden van het land. Neem echter gerust contact met ons op wanneer u niet uit het Noorden van het land komt! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag een offerte aan