Licht en geluid verhuur

Bent u op zoek naar licht en geluid verhuur in Groningen en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van licht en geluid tot een bruiloft dj en audio verhuur, de verhuurmogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben alles in huis voor een knallend feest, zakelijke vergadering, een gezellige karaoke avond of bruiloft. Bij Disco-n-Action is niets te gek. Door onze 19 jaar ervaring in licht, geluid en audio leveren wij altijd de beste apparatuur om van uw evenement een succes te maken.

Licht en geluid

Disco-n-action licht en geluid verhuur voor elke gelegenheid. Door flexibiliteit, ervaring, creativiteit en professionele apparatuur kunnen wij een draaiboek opstellen voor elke gelegenheid. Heeft u specifieke wensen voor licht en geluid verhuur? Geen probleem, in een persoonlijk gesprek zullen we het een en ander bespreken en zullen wij ervoor zorgen dat deze wensen zo goed mogelijk ingevuld worden. Voor grote projecten zoals dorpsfeesten, themafeesten of schuurfeesten hebben wij licht en geluid om er een onvergetelijke dag van te maken.

Zoekt u een persoonlijke afstemming op maat voor een vergadering, toneelstuk, modeshow, musical, begrafenis, opening of uitvoering? Wij hebben voldoende licht en geluid installaties in beheer om u van dienst te zijn.

Licht en geluid verhuur

Verhuur zakelijke markt

Het is belangrijk dat u goed te zien én te horen bent tijdens een presentatie of congres. Daarom levert Disco n Action alleen de beste audio en visuele techniek. Daarnaast heeft Disco n Action de techniek in huis om uw evenement of congres te voorzien van een stabiele livestream. Dit kan van waarde zijn als er mensen niet bij het evenement, vergadering of congres aanwezig kunnen zijn. Wilt u zelf beslissen wie de livestream kan volgen? Geen enkel probleem, wij nemen uw privacy erg serieus. De personen die de livestream mogen bijwonen zullen persoonlijke inloggegevens ontvangen.

Ook is het mogelijk om de livestream na uw evenement terug te kijken. Gebruik deze content bijvoorbeeld om een bedrijfsvideo of promotiefilm te maken voor uw bedrijf!

Disco n Action

Wij zijn al ruim 19 jaar bezig met onze passie, het verzorgen van licht en geluid voor feesten en evenementen. Van onze passie hebben wij ons werk gemaakt en dit doen we nog steeds met heel veel plezier. Mede door onze partners kunnen wij altijd licht en geluid verhuur maar ook audio aanbieden voor elk gewenste situatie. Het enige wat verandert is in de afgelopen jaren is de apparatuur, onze kernwaarden zijn altijd hetzelfde gebleven. De klant staat centraal en deze geven wij graag advies. Een goed evenement begint met een goede voorbereiding dit weten wij als geen ander. Zo zullen we altijd klaar staan voor een gesprek op maat om ook uw evenement tot een geslaagde dag te maken.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?