Geluid verhuur

Geluid verhuur voor elke gelegenheid, bij Disco n Action bent u aan het juiste adres. Een goed feest, congres, presentatie of ander evenement gaat of staat met goed geluid. U kent het vast wel, u staat in een congreszaal en uit het niets komt er een nare piep uit de boxen die door heel de zaal heen dendert. Los van het feit dat dit een nare ervaring is voor uw bezoekers neemt het ook alle aandacht weg van de inhoud van de presentatie. Bezoekers zijn tijdelijk afgeleid en luisteren even niet meer naar uw verhaal. Dat is zonde want misschien wilde u net wel iets heel belangrijks vertellen of de zaal laten ontdooien met een leuke grap.

Bij Disco n Action zorgen we ervoor dat u dit niet gaat overkomen. Door onze lange ervaring op het gebied van geluid verhuur zorgen wij ervoor dat er een uitgebreide sound

check is gedaan. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van A merk apparatuur zodat u niet tot verrassingen komt te staan.

Spoed geluid verhuur

Komt er een situatie voor waarbij u snel voorzien moet worden van geluid verhuur? Dit is geen enkel probleem. Door ons grote assortiment en brede aanbod hebben we altijd de juiste materialen beschikbaar. Daarnaast hebben wij meer dan 18 jaar ervaring op dit vakgebied en kunnen we uw spoedklussen uiterst efficiënt en snel voor u regelen.

Geluid verhuur

Geluid verhuur voor een langdurige periode

Heeft u geluid nodig voor een langere periode? Geen enkel probleem, wij hebben altijd een grote voorraad geluidsapparatuur in huis. Vraag naar de mogelijkheden en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Aankleding

Wilt u los van kraakhelder geluid op uw evenement ook graag iets doen aan de aankleding van uw locatie? Bij Disco n Action hebben we een breed scala aan artikelen om uw feest of congres tot een waar succes te maken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!